Senators en sex

De lijst met Republikeinse politici die het veld moesten ruimen na een sexschandaal is lang en interessant. De gouverneur van South Carolina, George Sanford is de meest recente. Hij was ineens weg, niemand wist waar hij zat. Volgens zijn staf was hij aan het wandelen in ArgentiniĆ«. Het bleek dat het om andere fysieke inspanningen ging. Maar hee, wie zou hem zo’n knappe vrouw willen ontzeggen?

Er zijn ook alweer berichten dat dit een hoax is en helemaal niet de vrouw in kwestie. Ik had ook een jongere dame dan een 43-jarige met twee kinderen verwacht.
Vorige week gaf senator John Ensign van Nevada toe dat hij een affaire had met een dame van zijn staf (‘staf’ huh…), was John McCain ook al niet getrouwd met zo’n ‘staffer’ waarvoor hij zijn vrouw en kindertjes in de steek liet? Senator Larry Craig van Idaho was ook een goeie, hij werd betrapt toen hij mannen om sex vroeg op een publiek toilet. David Vitter, kandidaat-senator in Louisiana, stond op de klantenlijst van de madam in Washington DC die republikeinse klanten van escort voorzag.

Als de mannen in de republikeinse partij zich niet snel volwassener gaan tonen, kan het niet anders of we krijgen in 2011 te maken met de onovertroffen Sarah Palin als republikeinse presidentskandidaat. De dame die sneller babbelt dan haar brein kan formuleren gaat ons dan amuseren met nog grotere taalkundige vondsten dan de beroepsstotteraar George W. Bush het voor elkaar kon stoethaspelen. Lijkt me een goed plan.

This entry was posted in Politiek. Bookmark the permalink.