What the fuck is er met die editors aan de hand? Daniel Lanois over zijn werk met Neil Young

Moet je dit eens kijken. Een filmpje dat ik vond over het nieuwe album van Neil Young. Interview met Daniel Lanois, de producer.

Kan iemand die editors even vertellen dat ik wel wat wil hebben om naar te kijken? Je mag het beeld wel een PAAR tellen stil laten staan. Ik bedoel, de aandachtsspanne is aan het dalen en zit inmiddels onder de twee minuten geloof ik, maar dat is nog heel wat anders dan elke tweetiende seconde een beeldwissel en dat geschud van die handheld camera’s, om over het andere quasi-kunstzinnige digitale gerotzooi niet te spreken. Ja, je kunt een hoop met Final Cut zes. Zeven. Weet ik veel.

Overigens kijk ik liever naar kunst dan dat ik naar mensen luister die er over praten. Ik luister ook liever naar muziek dan dat ik er over hoor praten. Hetzelfde geldt voor films, auto’s, vrouwen, politiek, religie, sport en vooral wijn. God damn it. Ik hou helemaal niet van gepraat, en de meeste muziek is ook maar herrie.

This entry was posted in Music. Bookmark the permalink.